Close

Arhiva

Tradicionalno dobar nastup na sajmu u Frankfurtu

Metalac Posuđe tradicionalno je i ove godine učestvovalo na međunarodnom sajmu Ambiente u Frankfurtu od 26. do 30. januara. Skoro 5.000 izlagača imalo je priliku da svoju ponudu predstavi posetiocima iz celog sveta, a kojih je ove godine bilo oko 140.000. Pripremljeno je oko 40 linija emajliranog, inox i aluminijumskog posuđa.

Ambiente je jedan od najvećih međunarodnih sajmova robe široke potrošnje koji pokriva više robnih kategorija. U segmentu Dining, Ambiente je globalni lider u prezentovanju svetske ponude proizvoda za kuhinju i domaćinstvo, kao i za HoReCa segment.
Metalac Posuđe je predstavilo oko 40 kolekcija emajliranog, inox i aluminijumskog posuđa. Dekore za emajlirano posuđe, kao i godinama unazad, kreirali su Metalčevi dizajneri, zatim dizajneri sa kojima Metalac ima višegodišnju uspešnu saradnju, kao i odabrani i nagrađeni na regionalnom Facebook konkursu, 11. po redu.

Sudeći po broju održanih razgovora i susreta, očekuje se da kontakti sa sajma dominantno opredele poslovne aranžmane u tekućoj godini.

Veliki optimizam ulivaju i posete kupaca sa kojima je Metalac radio u prošlosti. Kontakti su obnovljeni i u predstojećem periodu će biti poslate konkretne ponude. Očekujemo da će posebno biti dominantna tržišta u Rumuniji, Poljskoj, Španiji, Belgiji… Opšti utisak je da je sajam bio manje posećen u odnosu na prethodnu godinu, ali to nije uticalo na posetu štanda Metalac Posuđa, gde je gotovo sve vreme bilo posetilaca, kako kupaca, tako i dobavljača.- zaključuju iz Metalac Posuđa.

 

Sajam u Frankfurtu 2024