Close

Arhiva

Više od milion evra u najslađu investiciju

U nedelju, 24. decembra u amfiteatru Poslovnog centra Kompanije Metalac svečano su uručene čestitke bebama rođenim u ovoj godini. Kao podrška porodicama i podsticaj nataliteta, iz Fondacije Metalac uručeno je preko 50 čestitki ukupne vrednosti preko 100.000 evra. Od 2006. godine do sad, novorođenim bebama u velikoj Metalčevoj porodici uručeno je preko milion evra. Svečano uručenje ne predstavlja samo izraz radosti zbog dolaska novih članova Metalčeve porodice, već je i snažan pokazatelj društvene odgovornosti Kompanije, koja kroz ovakvo delovanje potvrđuje svoju posvećenost podršci zaposlenima i njihovim porodicama u ključnim trenucima života.

U 14 porodica stižu čestitke od po 3.000 evra za treće dete, dok će 26 porodica za svoje drugo dete dobiti po 2.000 evra. Sve više nam se pokazuje da najslađa investicija ima velikog značaja, imajući u vidu da je 18 parova dobilo svoje prvo dete. I ove godine, čestitke Fondacije Metalac osim za decu u Gronjem Milanovcu odlaze i u Čačak, Lazarevac, Veternik…

Ovogodišnje čestitke novim bebama uručili su direktor Metalac Posuđa Stojan Slović i generalna direktorka Radmila Trifunović. Od osnivanja Fondacije Metalac 2006. godine nagrađeno je preko 900 beba sa više od milion evra. Metalac ostaje dosledan ulaganju u natalitet i porodice svojih zaposlenih, dajući podršku mladim kadrovima, prevashodno ženama, kojima i ove godine poručuje da ne treba da strahuju za svoje radno mesto zato što su se ostvarile kao majke.

3
Datum