Close

Arhiva

TAJNA USPEHA METALCA SU LJUDI

Povodom 60 godina postojanja, Metalac je 4. aprila u Gornjem Milanovcu okupio više od 400 partnera iz Srbije, regiona i sveta. Na svečanoj akademiji uručene Statuete “Za godine vernosti” zaslužnim pojedincima, a potom i istoimene plakete zaslužnim kompanijama.

“Pred Meatalcem su veoma prosperitetne godine”, rekao predsednik kompanije Dragoljub Vukadinović. „Malo je opština u Srbiji koje se mogu podičiti takvom kompanijom i takvim preduzetničkim duhom kakav ima Metalac”, rekao predsednik opštine Dejan Kovačević.
Već 5. aprila, na tri lokacije, Kompanija je organizovala veliko slavlje za 1.500 radnika.

 

 

Metalac je i ovog puta pokazao da je Kompanija koja svoju poslovnu strategiju neprekidno integriše sa etičkim principima i društveno odgovornim poslovanjem. Potvrdili smo još jednom vernost našim ključnim načelima i dubokom uverenju da prosperitet i održivi razvoj nisu mogući ukoliko ne sačuvate ljudski lik  .
Predsednik Metalac grupe Dragoljub Vukadinović, koji je na čelu Kompanije tri decenije, istakao je da je Metalac danas jedna od najvećih privrednih organizacija u Srbiji, koja zapošljava 2.200 radnika i ostvaruje prihod od 120 miliona evra. Pritom svojim profitom uspeva da učini zadovoljnim i zaposlene i akcionare, ali i da kontinuirano ulaže u modernizaciju.

„Tajna uspeha su ljudi, zaposleni u Metalcu, koji vole ovu kompaniju i koji su posvećeni radu. Nikada se nismo delili već smo se uvek oslanjali na sopstvene snage. Pred nama su godine laganog hoda uzbrdicom. Nastavićemo sa ulaganjem u modernizaciju i razvoj postojećih programa. Završetkom auto-puta stvoriće se uslovi da mnoge inicijative koje imamo od strane inostranih partnera pretvorimo u zajednička ulaganja“ – rekao je Vukadinović na svečanosti povodom 60 godina Metalca.

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.