Close

Arhiva

METALAC NA AMBIENTE SAJMU U FRANKFURTU PO 36. PUT

Posetite nas od 08. do 12. februara 2019. na štandu 3.0 H73

Na najvećem evropskom sajmu robe široke potrošnje „Ambiente fair Frankfurt“, Metalac i ovog puta predstavlja najnovijii asortimani i posuđa za kućnu i profesionalnu upotrebu. Više od 45 setova i 25 novih dekora,  od kojih veliki broj čine nagradjeni radovi na šestom internet konkursu, značajno opredele izvozne poslove.  Novina su i ekskluzivne linije  namenjene HORECA korisnicima, kao i nove linije inox posuđa koje Metalac posuđe planira da se lansira u narednoj godini.

Kao firma koja tradicionalno izvozi u oko 25 zermalja na skoro svim kontinentima, milanovački prouzvođač posuđa ovu priliku koristi da novu ponudu predstavi stalnim partnerima a očekuje i više desetina novih susreta, koji uvek rezultiraju ozbiljnim upitima i novim kupcima.

Sajam Ambiente u Frankfurtu je revija najraznovrsniji proizvoda za opremanje domaćinstva, koja pokaže trendove, a Metalčeva postavka poslednjih godina dodatno privlači pažnju zbog ideja koje doniose višegodišnji konkursi i saradnja sa dizajnerima iz regiona. Očekuje se da će najznačajnija svetska izložba robe široke potrošnje imati oko 4.700 izlagača iz 90 zemalja i 145.000 posetilaca iz čak 160 zemalja sveta.

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.