Close

Arhiva

Kompanija Metalac obeležila 64. rođendan

Jubilarne nagrade za 100 zaposlenih koji su kontinuirano verni Kompaniji 20, 30 i 40 godina. Još 56 zaposlenih danas dobilo dodatno penziono osiguranje – sada ih ima više od 600 korisnika. Poklon predstavom ’’Komedija zabune’’ Metalac podelio rođendanski trenutak sa saradnicima i prijateljima kompanije, kao i brojnim Milanovčanima.

Povodom svog 64. rođendana i dana Kompanije, Metalac je danas svečano uručio polise dodatnog penzionog osiguranja za još 56 zaposlenih, koji se već duži vremenski period ističu svojim radom, zalaganjem i rezultatima. Polovina njih je najdirektnije vezana za proces proizvodnje.

Vi ste odabrani da se priključite grupi koja danas čini preko 600 zaposlenih, koji svojim zalaganjem, požrtvovanjem i odanošću zaista doprinose Metalčevom uspehu i trajanju. Možda to sada ne sagledavate jer ste mladi, ali ovo osiguranje će vam veoma značiti kad dođe vreme za penziju. Vaše kolege, kojima smo počeli da uplaćujemo dodatno osiguranje 2006. ili 2007. godine, sada kada odlaze u penziju na svom računu imaju oko 2 miliona dinara. Iznos nije preveliki, imajući na umu da se prikupljalo 16-17 godina, ali imajući u vidu kakve su penzije, svakako nije zanemarljiv. O takvim dodatnim osiguranjima bi trebalo i sami da razmišljate, a ovo vam Metalac od srca daruje i verujemo da ćete to opravdati.rekla je generalna direktorka Metalca Radmila Trifunović

Povodom Dana kompanije  danas su takođe tradicionalno  uručene jubilarne nagrade za 100 radnika koji su  kontinuirano  ispisivali stranice istorije Kompanije Metalac. Nagradu u visini tri prosečne zarade dobilo je 40 zaposlenih koji su u Metalcu već 40, odnosno 38 godina (kada je reč o ženama).  Po dve prosečne zarade uplaćene su radnicima za 30 godina kontinuiranog staža, a po jedna onima koji su u Kompaniji 20 godina. Svečanosti uručenja prisustvovalo je celo rukovodstvo.
Obeležavanje Dana kompanije, Metalac je juče započeo pozorišnom predstavom ’’Komedija zabune’’ za sve prijatelje i saradnike sa kojima želi da podeli zadovoljstvo povodom još jedne uspešne poslovne godine, u veoma nezahvalnom okruženju za poslovanje.

Kompanija Metalac obeležila 64. rođendan

 

Kompanija Metalac obeležila 64. rođendan