Close

Arhiva

CASE METALAC & KONSTRAKTA NA LETNJEM VIVALDI FORUMU

 

Fenomen Metalac&Konstrakta obezbedio je Metalcu mesto među prezenterima na Letnjem Vivaldi forumu Mokrogorske škole menadžmenta, sredinom juna. Jelena Mijatović i Marija Mićović iz Metalac digitala imale su još jednom priliku da govore o ovom neobičnom fenomenu koji je duže vreme u duhu novog vremena okupirao javnost, a završio se humanitarnom donacijom 2,5 miliona dinara Nacionalnom udruženju roditelja dece obolele od raka.  

Spontanost i prilagodljivost koju je Metalac pokazao, kako u saradnji sa Konstraktom, tako i na ovogodišnjem forumu, odgovorili su na pitanje ‘’Kako kompanija sa tolikom tradicijom toliko dobro ide u korak sa vremenom?’’.  Među govornicima su se našli i predstavnici Carine Srbije, poznati tiktoker Waj Wai, Almazan Kitchen, Srđan Šaper, Emir Kusturica i mnogi drugi – sve u duhu provokativnog naslova ovogodišnjeg Letnjeg Vivaldija – “Why not’’ odnosno “Zašto da ne”.

Zašto da ne – pokazao je i Metalac, koji zahvaljujući komunikaciji na društvenim mrežama brže stiže do mlađih generacija, izlazeći iz percepcije uglavnom tradicionalnog brenda.