Metalac Grupa - Članci poređani po datumu: oktobar 2020

Fudbaleri u poseti radnicima Metalca

Objavljeno u Vesti

Važno je da razumete i upoznate kuću pod čijim imenom igrate i radnike, koji svojim zalaganjem doprinose i našem i vašem uspehu – rekao je gostima Dragoljub Vukadinović i pojasnio više projekata društveno odgovornog poslovanja za koje Kompanija Metalac godišnje izdvoji oko milion eura.

 fudbaleriMetalac

Kompanija Metalac godišnje uloži oko milion eura za razvoj sportskih klubova u Gornjem Milanovcu, podršku natalitetu, zdravstvu, kao i školovanje dece svojih radnika. Igramo pošteno i mislimo na lokalnu zajednicu što očekujemo i od vas kao prvotimaca FK Metalca – poručio je predsednik kompanije Dragoljub Vukadinović, pozdravljajući prvi tim i stručni štab FK Metalac prilikom današnje prve posete firmi, koja je generalni sponzor Kluba i najvatreniji navijač sa svojih više od 2000 zaposlenih.

 

Najmlađa ekipa u Super ligi Srbije, predvođena kompletnim stručnim štabom, posetila je Kompaniju Metalac kako bi se upoznala sa načinom poslovanja, proizvodnim procesima i pre svega zaposlenima u pogonima.

 fudbaleriMetalacProizvodnja

Važno je da razumete i upoznate kuću pod čijim imenom igrate i radnike, koji svojim zalaganjem doprinose i našem i vašem uspehu – rekao je gostima Dragoljub Vukadinović i pojasnio više projekata društveno odgovornog poslovanja za koje Kompanija Metalac godišnje izdvoji oko milion eura. On je takođe podsetio na istorijat FK Metalac, koji je 1961. godine osnovan kao FK Radnik, da bi poslednjih 55 godina, sa manjim ili većim uspesima, igrao pod imenom Metalac, preduzeća koje je skoro sve vreme glavni oslonac opstanka i razvoja Kluba. Svoju podršku fudbalu Gornjem Milanovcu, Kompanija je krunisala 2012. godine savremenim fudbalskim stadionom, izgrađenim po međunarodnim standardima.

 

FK Metalac danas okuplja oko 250 članova, od predškolskog uzrasta do omladinaca, a senioriski tim predstavlja najmlađu ekipu u Super ligi Srbije. Utoliko je za Metalac i za Gornji Milanovac, pažnje vredna sposobnost ovih mladih ljudi da se uspešno takmiče u najelitnijem fudbalskom društvu. FK Metalac je trenutno na sredini tabele, koja ova godine broji 20 klubova. Osim toga, jučerašnjom pobedom prodiv Mačve u Šapcu, FK metalac je ušao u osminu finala kupa Srbije, među 16 najboljih u Srbiji.

 

Pre nego što su mladi fudbaleri danas krenuli u proizvodne pogone, sportski direktor Prof. dr Bojan Leontijević i šef stručnog štaba Žarko Lazetić, uručili su navijački šal i fudbalsku loptu Radmili Trifunović, vršiocu dužnosti generalnog direktora, a potom su igrači istim gestom obradovali nekolicinu radnika za proizvodnim trakama.

 fudbaleriMetalac1

Bio je ovo nesvakidašnji uzbudljiv događaj i za fudbalere i za radnike Metalca podjednako. I jedni i drugi su deo tradicije duge oko 60 godina, težeći uvek istom cilju – superligaškom društvu u svojim oblastima.

Oglas za prijem u radni odnos - Metalac Posuđe

Objavljeno u Vesti

 

 metalacPosudje

 

Metalac Posuđe d.o.o. iz Gornjeg Milanovca, kao jedno od najsupešnijih društava u okviru Metalac Grupe, bavi se proizvodnjom svih vrsta posuđa, emajliranog, tefloniziranog, aluminijumskog, inox posuđa. Zahvaljujući visokom kvalitetu proizvoda, fleksibilnom odnosu prema kupcima, pouzdanosti u poslovanju, integrisanom sistemu upravljanja kvalitetom i zaštitom životne sredine, odnosom prema zaposlenima, sinonim je kvaliteta i dobrog ukusa već 61 godinu. Kupci Metalčevog posuđa su zemlje skoro svih kontinenata, a na domaćem tržištu posuđa je apsolutni lider, sa rejtingom partnera od poverenja. Takav rejting ima i kao poslodavac, čiji zaposleni imaju sigurnu zaradu, niz različitih benefita, mogućnost stručnog usavršavanja i napredovanja, timski rad, saradnju i prijatnu radnu atmosferu.
  Metalac Posuđe d.o.o., usled potrebe za proširenjem svog radnog tima u proizvodnim organizacionim celinama MOL i PZO

O G L A Š A V A

Prijem 10 zaposlenih u radni odnos na određeno vreme, sa mogućnošću zasnivanja radnog odnosa na neodređeno vreme, za rad na proizvodnim poslovima u:

- organizacionoj celini Mehaničke obrade lima - 5 zaposlenih,
- organizacionoj celini Završne obrade - 5 zaposlenih.

Prednost pri izboru će imati muškarci, od 2. do 4. niova kvalifikacije.

 

Ukoliko imate želju da postanete deo uspešnog poslovnog tima, prijavu sa biografijom i dokazima o ispunjavanju potrebnih uslova, možete dostaviti na e-mail adresu:Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. ili poštom na adresu:

METALAC a.d.

Služba za ljudske resurse i pravne poslove

32 300 Gornji Milanovac

Kneza Aleksandra 212

Oglas ostaje otvoren do popune radnih mesta potrebnim brojem zaposlenih.