Metalac Posuđu nacionalno priznanje u oblasti bezbednosti i zdravlja na radu

 

 

Prvu nagradu Povelja "28. april", u ime Metalac posuđe d.o.o., primio je tehnički direktor Milan Filipović. Svečana dodela priznanja, povodom obeležavanja Svetskog dana bezbednosti i zdravlja na radu i Dana bezbednosti i zdravlja na radu u Republici Srbiji, održana je u Beogradu 28. aprila u Ateljeu 212. Svečanosti je prisustvovao resorni ministar Aleksandra Vulin i mnogobrojne zvanice.

Povodom obeležavanja 28. aprila – Svetskog dana bezbednosti i zdravlja na radu i Dana bezbednosti i zdravlja na radu u Republici Srbiji, Ministarstvo za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja, Uprava za bezbednost i zdravlje na radu u saradnji sa socijalnim partnerima izabralo je najbolje i dodelilo Nacionalna priznanja u oblasti bezbednosti i zdravlja na radu.

Ova priznanja se dodeljuju jednom godišnje. Ove godine, u kategoriji preduzeća preko 250 zaposlenih, Najviše priznanje je - Povelju „28. april“ dobilo je Metalac Posuđe koje je ispunilo brojne kriterijume. Ispunjenost uslova ispitivala je Uprava za bezbednost i zdravlje na radu uz učešće predstavnika socijalnih partnera, odnosno reprezentativnih organizacija zaposlenih i poslodavaca, inspektora rada i drugih stručnjaka iz oblasti bezbednosti i zdravlja na radu.

U konkurenciji velikih i renomiranih kompanija (HBC Coca Cola, Hemofarm, Telenor, British American Tobacco…), Metalac Posuđe d.o.o. je izvojevalo još jednu pobedu i dokazalo da mu je mesto uvek među najboljima.