U Frankfurtu više od 160 razgovora sa partnerima iz 20 zemalja

20160211 205901

Posetioci Metalčevog štanda bili su iz: Engleske, Turske, Rusije, Ukrajine, Nemačke, Francuske, Italije, Grčke, Rumunije, Egipta, Libana, Moldavije, Bugarske, Holandije, Australije, SAD-a, Meksika, Brazila, Izreala, Indije itd. Obavljeno je razgovora i sastanaka sa preko 160 postojećih i potencijalnih kupaca.

Opšti utisak je da je 34. nastup Metalca da na prestižnom najvećem sajmu robe široke potrošnje „Ambiente fair Frankfurt“ u februraru, zavrešn veoma uspešno. Metalčev štand je, bez sumnje, poznata adresa za dobru ponudu posuđa, posebno emajliranog po kojem smo najpoznatiji. Tokom pet dana sajma obavljeno je čak 160 kontakata I sastanaka sa postojećim i potencijalnim kupcima iz oko 20 zemlalja. Ne samo da su pojedini poslovi dogovoreni već na sastancima u Frankfurtu već je ocena da će neki od razgovra rezultirati ulaskom na tržišta na kojima do sada nismo bili.

Metalčev štand je i ovog puta pribvlačio novom postavkom, sa više od 20 novih dekora, uključujući I nagradjene radove na nedavnom regionalnom konkursu”Nove uspoemene”, koji su takođe privukli značajnu pažnju, a posebno prvonagradjeni rad autorke Nine Čačković, koja trenutno radi u USA.

Na ovogodišnjem sajmu robe široke potrošnje učešće je uzelo 4.800 izlagača iz 90 zemalja, dok je sajmom prodefilovalo oko 134.000 posetilaca iz 150 zemalja. Tokom pet dana trajanja sajma predstavljeni su trendovi i inovacije najšire ponude roba, za narednih godinu dana. Zato je ovo decenijama prava prilika da za upoznavanje sa ponudom konkurencija I mogućim pravcima na tržištu u budućnosti.

20160211 205522