Otvoren novi poslovni prostor u metalac marketa u podgorici

Kao kruna devetogodišnjeg uspešnog rada na tržištu Crne Gore i rešenosti da se celokupno poslovanje podigne na još viši nivo preduzeće Metalac Market Podgorica od prošle nedelje radi u svojoj novoj poslovnoj zgradi u Podgorici.

Svečanom otvaranju 3. decembra prisustvovali su partneri Metalčevog preduzeća u Crnoj Gori kao i rukovodstvo Kompanije Metalac na čelu sa predsednikom Grupe Dragoljubom Vukadinovićem. On je ovom prilikom istakao da novi poslovni prostor u Podgorici dolazi samo nekoliko meseci nakon što je Metalac kupio Fabriku automobilskih delova FAD u Gornejm Milanovcu što potvrdjuje da se kompanija u kontinuitetu raste i razvija.

Sanja Dašić, Izvršni direktor Metalac marketa Podgorica, istakla je funkcionalnost novog objekta ukupne površine 1.500 m2. Reč je o bivšoj poslovnoj zgradi „Elektrotehne“ na izlazu iz Podgorice u pravcu Bara i Petrovca, sa tri etaže kancelarijskog prostora od po 145 m2, dva magacina od po nepunih 500 m2 i isto tolikim pomoćnom skladištu. Uz 18 ari dvorišta ovo će zaista biti maksimalno komforan i funkcionalan prostor, posebno imajući na umu da je u prizemlju zgrade otvoren izložbeni salon i prodavnicu sa celokupnim asortimanom Metalca. To je naša deveta prodavnica u Crnoj Gori..

Odluka Kompanije o kupovini sopstevnog prostora u Podgorici dala je novi vetar u leđa svim zaposlenim u Metalac market Podgorici.

IMG 9204

 

IMG 9241