Close

Arhiva

Metalac a.d. – Sajam poslova

 

 

 

Kompanija METALAC iz Gornjeg Milanovca za svoja zavisna proizvodna društva koja se bave: Metalac Posuđe – proizvodnjom svih vrsta posuđa, emajliranog, tefloniziranog, aluminijumskog i inox, Metalac Print – izradom kartonske ambalaže, Metalac Inko – izradom inox i granmatrix sudopera, Metalac Bojler – proizvodnjom električnih akumulacionih i malolitražnih bojlera i Metalac FAD – proizvodnjom sigurnosnih delova u automobilskoj industriji, poziva Vas na:

U cilju proširenja poslovnih aktivnosti Metalac FAD d.o.o.

 

SAJAM POSLOVA pod sloganom PRAVAC METALAC

28. oktobra 2022. god.

(od 11.00 do 17.00 časova)

Metalac poslovni centar

 

Adresa: METALAC a.d., Kneza Aleksandra 212, 32 300 Gornji Milanovac na poslovima:

Ako ste MLADI ili NISTE MLADI a imate radno iskustvo i ŽELITE DA RADITE, dođite na naš Sajam poslova – dan kada Vam otvaramo naša vrata, da bismo se još bolje predstavili i upoznali jedni druge.

Ponesite dobro raspoloženje i pozitivnu energiju, Vaše znanje, iskustvo i radne biografije, a mi ćemo se pobrinuti da Vam se još bolje prikažemo i da Vas ugostimo kao pravi domaćini. Organizovaćemo i nagradnu igru, a na kraju, učesnike koji budu imali najviše sreće, nagradićemo sa nekim od naših atraktivnih i korisnih proizvoda.

Ako želite da uspete, da radite u timu i timski se takmičite, da stičete nova znanja i veštine, spremni ste da se dokazujete, želite promenu i nove izbore, na pravoj ste adresi – METALAC. Zauzvrat, dobićete sigurnu, redovnu i stimulativnu zaradu, bezbedne i moderne uslove rada, novčane i nenovčane benefite, mogućnost obrazovanja i stručnog usavršavanja, karijernog razvoja i napredovanja.  

Za Vas koji ste sprečeni da se odazovete našem pozivu, Vaše radne biografije (sa naznakom za poslove za koje ste zainteresovani) možete poslati poštom na našu adresu iznad ili e-mail: karijera@metalac.com.

Za sve dodatne informacije, budite slobodni da nas kontaktirate – Služba za  ljudske resurse, na telefon 032-770-376.

 

Metalac

 

ČEKAMO VAS – PRAVAC METALAC

METALAC a.d.

Služba za ljudske resurse

 

Metalac poslovni centar