Metalac Inko je zavisno preduzeće u okviru Metalac Holdinga. Bavimo se proizvodnjom inox sudopera od osnivanja 1995. godine. U 2008. godini uveli smo i proizvodnju Granmatrix - solid surface ploča, sudopera i umivaonika za najširu primenu u opremanju enterijera i eksterijera, a krajem 2010. godine proizvodni program je dopunjen sudoperama xGranit, koje se izrađuju od kompozitnih materijala. Naša fabrika se nalazi u Gornjem Milanovcu. Jedini smo proizvođač inox sudopera u Srbiji i okruženju.

U skladu sa politikom, zahtevima i rejtingom kompanije Metalac, razvili smo kvalitetan proizvod i visok nivo poslovnosti.

Metalac Inko u inox programu trenutno na tržištu ima oko 30 modela, u varijantama nasadnih i usadnih sudopera. Naš asortiman namenjen je velikim specijalizovanim proizvođačima kuhinjskog nameštaja i firmama koje se bave enterijerom. U programu sudopera xGranit za sada su u ponudi dve linije - xElipse, sudopera urađena po dizajnu čuvenog Karima Rašida, i okrugla sudopera xVenera.

Krajnjim potrošačima smo dostupni posredstvom ovlašćenih distributera naših proizvoda, niza specijalizovanih prodavnica i maloprodajnog lanca Metalac Market i Metalac Metalurgija u preko 50 gradova Srbije i Crne Gore.

Sudopere Metalac Inko izrađene su od nerđajućih plemenitih čelika najpoznatijih svetskih proizvođača kao što su "Ugine" Francuska i "Krupp-Thuseen" iz Nemačke.
Ploče inox sudopera izrađujemo po nemačkim stanardima od inox lima debljine 0,60 mm, a korita od lima debljine 0,70 mm.

Metalac Inko sudopere se izrađuju kombinovanim postupkom dubokog izvlačenja i specijalnog konturnog varenja, brušenja i poliranja. Ivice nasadnih sudopera zavarene su najsavremenijim postupkom u mikro plazmi. Zahvaljujući tehničko-tehnološkim karakteristikama, inox korita Metalac Inko su izuzetno dugotrajna.

Sve sudopere su snabdevene elementima za vezivanje na ugradnu ploču, a nasadne imaju i montiran drveni ram uz uputstvo za montažu.
Sudopere isporučujemo u zaštitnoj foliji, upakovane pojedinačno u kartonsku ambalažu a zatim na euro-paletu 800 x 1200.

Preduzeće Metalac Inko je integrisalo sisteme upravljanja kvalitetom i zaštitom životne sredine, što potvrđuju TUV sertifikati ISO 9001 i ISO 14001.

 

 

InkoL

METALAC INKO

Kneza Aleksandra 212,

32300 Gornji Milanovac,

Srbija

e-mail: inko@metalac.com

www.metalacinko.com

InkoL