Metalac FAD je osnovan 1961. godine u Gornjem Milanovcu kao „Fabrika automobilskih delova FAD”. Pod imenom FAD fabrika će poslovati sve do septembra 2015. godine kada je prešla u vlasništvo kompanije Metalac ad, ali je brend FAD zadržan za kompletan portfolio proizvoda.
Od samog osnivanja FAD je bio specijalizovani proizvođač grupe sigurnosnih delova – zglobova, spona, vođica mosta, zglobova vešanja, oscilujućih ramena i izmenljivih podsklopova. Više od pola veka odgovara strogim zahtevima automobilske industrije, a na međunarodnom tržištu rezervnih delova važi za jednog od najpouzdanijih proizvođača. Širok proizvodni program, sa preko tri hiljade artikala, obuhvata skoro sve tipove komercijalnih vozila evropskih proizvođača. Kvalitet FAD proizvoda potvrđuju sertifikati TS 16949 i ISO 9001, kao i osvojena tržišta – više od 40 zemalja na četiri kontinenta.
Zahvaljujući tradiciji dužoj od pola veka i strogoj kontroli proizvodnje, prepoznatljivi pečat kvaliteta FAD proizvoda garantuje bezbednost korisnika motornih vozila. Milioni naših proizvoda su svuda oko Vas, a pečat Vaše sigurnosti s ponosom nosimo već 50 godina.

Za više informacija posetite www.fad.rs

  

MetalacL

METALAC FAD
Kneza Aleksandra 210
Gornji Milanovac

MetalacL